Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2020

  Komuna e Pejës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Ferizajit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Kompania Regjionale e Ujësjellësit “Hidromorava” Sh.A.

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Graçanicës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ndërmarrja Publike “Telekomi i Kosovës“

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ministria e Mbrojtjes

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Malishevës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ministria e Shëndetësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ministria për Kthim dhe Komunitete

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Obiliqit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Rahovecit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Hanit të Elezit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Kaçanikut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Agjencia Kosovare e Privatizimit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Komuna e Vushtrrisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Ndërmarrja Publike Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” Sh.A.

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader