Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2019

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Letër menaxhmenti Shkarko
 • 2019

  Shëndetësia Kosovare

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Konkurueshmëria dhe Gatishmëria për Eksport

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Fondi për sigurime shëndetësore

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Forcimi i planifikimit dhe ekzekutimit të parasë së gatshme

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Ekonomia Digjitale në Kosovë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Bujqësi dhe Zhvillim Rural

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Programi Mjedisor i Kosovës 2016 – 2020

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Efiçienca e energjisë dhe energjia e ripërtëritshme në Kosovë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Përmirësimi i Sistemit të Arsimit në Kosovë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Projekti “Përkrahje për përmirësimin e hartimit (zhvillimit) të politikave në Kosovë”

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Dogana e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Projekti “Shëndetësia Kosovare”

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Efiçienca e energjisë dhe energjia e ripërtëritshme në Kosovë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Projekti ‘Bujqësia dhe zhvillimi rural’

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Përmirësimi i sistemit të arsimit në Kosovë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Statistikat për vendimmarrje në Kosovë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Konkurrueshmëria dhe gatishmëria për eksport

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader