Kthehu te lista
11 Maj 2022

Ftesë për media

LogoPerWeb

Të nderuar përfaqësues të mediave,

Ju ftojmë të ndiqni konferencën për media të Auditores se Përgjithshme, Vlora Spanca, me rastin e fillimit të publikimit të raporteve të auditimit për sezonin auditues 2021/22.

Konferenca do të mbahet:

   Të enjten, me datë 12.05.2022

   në ora 11:00

                                    në ambientet e Zyrës Kombëtare të Auditimit,

                        Lagjja Arbëria, Rr.Ahmet Krasniqi, 210

                     Prishtinë

Në këtë konferencë Auditorja e Përgjithshme do të prezantojë çështjet kryesore të paraqitura në raportet e auditimit të rregullsisë për:

 • Komunën e Gjilanit;
 • Komunën e Skenderajt;
 • Komunën e Vushtrrisë;
 • Komunën e Graçanicës;
 • Komunën e Zveçanit;
 • Komunën e Shtërpcës;
 • Komunën e Mitrovicës së Jugut;
 • Komunën e Mitrovicës së Veriut;
 • Komunën e Novobërdës;
 • Komunën e Kamenicës; dhe
 • Ministrinë e Ekonomisë.

Si dhe çështjet në dy raporte të auditimit të performancës që janë:

 • Vlerësimi i nxënësve në testet kombëtare dhe ndërkombëtare (Testi PISA); dhe
 • Prokurimi në Korporatën Energjetike të Kosovës (2018 – 2020)

 

 

Të ngjashme