Kthehu te lista
28 Shtator 2021

Auditorja e Përgjithshme pranon letër urimi nga homologu i Malit të Zi

Urimi nga SAI Mali i Zi

Presidenti i Institucionit Suprem i Auditimit i Malit të Zi, Milan Dabovič, ka përgëzuar Auditoren e Përgjithshme të Republikës së Kosovës, Vlora Spanca, për marrjen e detyrës në udhëheqjen e Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës.

Homologu nga Mali i Zi është zotuar për vazhdimin e bashkëpunimit ndërinstitucional.

“Jam i bindur që gjatë udhëheqjes tuaj dhe përmes përkushtimit dhe motivitimit tuaj dhe stafit tuaj profesional, do të vazhdojë bashkëpunimi i mirë me Institucionin Shtetëror të Audimit të Malit të Zi, si  dhe shpresoj që Ju do të kontribuoni në thellimin e këtij bashkëpunimi˝ thuhet në urimin e presidentit të ISA-it të Malit të Zi, Milan Dabovič.

Të ngjashme