Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2018

  Ministria e Arsimit, Shkencës, dhe Teknologjisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Administratës Publike

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Financave

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Shëndetësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria për Kthim dhe Komunitete

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Mbrojtjes

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Zhvillimit Ekonomik

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Punëve të Brendshme

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Zhvillimit Rajonal

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Ministria e Drejtësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2017

  Ministria e Infrastrukturës

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Zhvillimit Ekonomik

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Punëve të Jashtme

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve

  Shkarko
Më shumë
Preloader