Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2019

  Komuna e Kllokotit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Ferizajit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Skënderajt

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Gjakovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Kaçanikut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Shtimes

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Lipjanit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Vitisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Malishevës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Kamenicës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Pejës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Obiliqit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Novobërdës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Parteshit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Fushë Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Rahovecit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Ranillugut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Suharekës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Zveçanit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Komuna e Graçanicës

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader