Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2017

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Shkarko
 • 2017

  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

  Shkarko
 • 2017

  Dogana e Kosovës

  Shkarko
 • 2017

  Menaxhimi financiar dhe kontrollet e borxheve publike për periudhën 2009-2017

  Shkarko
 • 2017

  Përkrahje për përmirësimin e hartimit (zhvillimit) të politikave në Kosovë

  Shkarko
 • 2017

  Programi mjedisor i Kosovës – PMK 2016 – 2020

  Shkarko
 • 2016

  Fondi i Bashkuar për Sektorin e Arsimit – 2016

  Shkarko
 • 2016

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Shkarko
 • 2016

  Dogana e Kosovës

  Shkarko
 • 2016

  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

  Shkarko
 • 2016

  Projekti “Përkrahje për përmirësimin e hartimit (zhvillimit) të politikave në Kosovë”

  Shkarko
 • 2015

  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

  Shkarko
 • 2015

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Shkarko
 • 2015

  Dogana e Kosovës

  Shkarko
 • 2015

  Fondi i Bashkuar për Sektorin e Arsimit – 2015

  Shkarko
 • 2015

  Raporti i auditimit për pasqyrat financiare të zyrës së TAMAD-it

  Shkarko
 • 2014

  Rivitalizimi i Sheshit të Lidhjes së Prizrenit

  Shkarko
 • 2014

  Raport i auditimit për projektin ‘Rregullimi i korridoreve të gjelbëruara në komunën e Ferizajt’

  Shkarko
 • 2014

  Projekti ‘Rregullimi i hapësirave publike në Gorancë dhe Paldenicë’ – Hani i Elezit

  Shkarko
 • 2014

  Projekti për rregullimin e shkollës së mesme dhe parqeve në Mamushë

  Shkarko
Më shumë
Preloader