Kthehu te lista
29 Nëntor 2019

Punonjësit e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) dhuruan gjak në shenjë solidarizimi me viktimat dhe të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Aksioni i dhurimit te gjakut

Aksioni u realizua me iniciativë të Sindikatës së ZKA-së e me përkrahjen e menaxhmentit, si dhe në koordinim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut.

Për dallim nga vitet e tjera, sipas drejtuesve të Sindikatës, këtë vit 28 Nëntori- Dita e Flamurit po shoqërohet me “pikëllim të thellë për vëllezërit dhe motrat në Shqipëri, të cilët nuk arritën t`i mbijetojnë pasojave të tërmetit që goditi ditë më parë Shqipërinë”.

“Ideja dhe iniciativa ka qenë e përbashkët. Punonjësit kanë shprehur gatishmërinë për t`u solidarizuar me situatën në Shqipëri. Një falënderim për të gjithë punonjësit, të cilët në formën më të mirë dhe më humane kanë zgjedhur që të solidarizohen”, tha Fejzullah Fejza, kryetar i Sindikatës së ZKA-së.

Aksioni është mirëpritur dhe përshëndetur nga zyrtarë të Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, të cilët njoftuan se gjaku i dhuruar do të dërgohet në Shqipëri, në momentin që do të pranojnë ndonjë kërkesë nga autoritetet shqiptare.

Të ngjashme