Kthehu te lista
02 Mars 2020

Ftesë për publikun

LogoPerWeb

Ju ftojmë që të merrni pjesë në tryezën e organizuar nga Zyra Kombëtare e Auditimit, ku do të prezantohet raporti i auditimit përcjellës “Zbatimi i rekomandimeve të raportit ‘Fondi Zhvillimor’ dhe efektet e fondit”.

Tryeza do të mbahet:

Të martën me datën  03 mars  2020 në ora 10:00,

në ambientet e Zyrës Kombëtare të Auditimit,

Lagjja Arbëria, Rr.Ahmet Krasniqi, 210

Prishtinë

 

Në tryezë janë të ftuar përfaqësues nga Bordi Menaxhues i Fondit Zhvillimor të Mirëbesimit, Dogana e Kosovës, Ministria e Financave dhe Transfereve, Komuna e Mitrovicës së Veriut, Komuna e Zubin Potokut, Komuna e Zveçanit, Komuna e Leposaviqit si dhe përfaqësues nga shoqëria civile, organizatat ndërkombëtare dhe mediat.

 

Jeni të mirëseardhur.

Të ngjashme