Kthehu te lista
07 Nëntor 2019

Ftesë për media

LogoPerWeb

Të nderuar përfaqësues të mediave,

Ju ftojmë të ndiqni konferencën e hapjes së Projektit të Binjakëzimit “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”.

Konferenca mbahet:

të premten, me 08 nëntor 2019, në ora 11:00

në EU House, Rr. UÇK nr.90, Prishtinë, Kosovë

Projekti do të financohet nga Bashkimi Evropian dhe do të zbatohet nga Zyra Supreme e Auditimit të Polonisë me mbështetjen edhe të kolegëve ekspertë nga Institucionet Supreme të Auditimit të Kroacisë, të Republikës së Çekisë, të Letonisë, të Lituanisë dhe të Portugalisë. Vlera e tërësishme e projektit është 700 000 € dhe pritet të realizohet brenda 18 muajve.

Objektiva specifike e projektit është që ta mbështes Zyrën Kombëtare të Auditimit për zhvillimin e mëtejmë të kapaciteteve të saj në realizimin e qëndrueshëm të objektivave të misionit të vet sipas Standardeve Ndërkombëtare të Institucioneve Supreme të Auditimit (SNISA) dhe rritjen e ndikimit të saj përmes komunikimit të intensifikuar me qytetarët, Parlamentin dhe palët tjera të interesit.

Ju mirëpresim!

Të ngjashme