Kthehu te lista
11 Nëntor 2019

Ftesë për media

LogoPerWeb

Të nderuar përfaqësues të mediave,

Ju ftojmë të ndiqni tryezën e organizuar nga Zyra Kombëtare e Auditimit për prezantimin e raportit të auditimit të performancës “Sistemi i kontrollit dhe monitorimit të cilësisë së derivateve të naftës”.

 

Tryeza do të mbahet:

të marten, me 12 nëntor 2019

në ora 10:00

në sallën Orion rr. Rexhep Luci,

Prishtinë

 

Në tryezë janë të ftuar përfaqësues të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Doganës së Kosovës, shoqërisë civile, mediave, organizatave ndërkombëtare.

Tryeza është e hapur për publikun dhe ka karakter informues lidhur me përmbajtjen, gjetjet dhe rekomandimet e auditimit. Debati do të jetë i hapur për të gjithë pjesëmarrësit.

 

Ju mirëpresim!

Të ngjashme