Kthehu te lista
06 Janar 2021

Besnik Osmani uron homologun e tij për 20-vjetorin e themelimit të Institucionit Suprem të Auditimit të Bosnje e Hercegovinës

Urim_Bosnia-02

Me rastin e shënimit të 20-vjetorit të themelimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Bosnje e Hercegovinës, Auditori i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani i ka dërguar telegram urimi homologut të tij Hrvoje Tvrtkovic.

“Në emrin tim dhe të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës shpreh urimet tona të sinqerta me rastin e 20- vjetorit të themelimit të institucionit tuaj dhe ju uroj shumë suksese në vitet e ardhshme”, thuhet në urimin e Auditorit të Përgjithshëm, Besnik Osmani.

Të ngjashme