Kthehu te lista
31 Dhjetor 2020

Auditori i Përgjithshëm mban konferencë për media

LogoPerWeb

Auditori i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani, sot (e enjte) në ora 11:00 mban konferencë për media lidhur me Zbatimin e Planit Strategjik 2018-2021, me fokus të arriturat dhe rezultatet 2020.

 

Të ngjashme