Kthehu te lista
04 Korrik 2020

Auditori i Përgjithshëm i Kosovës uron Kryetarin e ri të Kontrollit të Lartë të Shtetit Arben Shehu

arben-shehu

Auditori i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani, uroi z. Arben Shehu me rastin e emërimit të tij Kryetar i Kontrollit të Lartë të Shtetit të Republikës së Shqipërisë.

Nëpërmjet një letre urimi, Osmani i ka dëshiruar Shehut sukses në arritjen e synimeve institucionale dhe përmbushjen e misionit kushtetues dhe ligjor në shërbim të vendit dhe qytetarëve.

“Institucionet tona tashmë kanë ndërtuar një bashkëpunim të fortë dhe ka një traditë të shkëmbimeve profesionale dhe organizimin e aktiviteteve të përbashkëta.  Në këtë frymë, dua të ju siguroj për dëshirën dhe gatishmërinë time për të rritur dhe forcuar më tej këtë bashkëpunim, e në veçanti për çështjet me interes të përbashkët dhe paraqitjes aktive të institucioneve tona në ngjarjet dhe aktivitetet e organizuara nga INTOSAI dhe EUROSAI”, thuhet ndër të tjera në letrën e urimit të Auditorit të Përgjithshëm, Besnik Osmani dërguar homologut të tij shqiptar Arben Shehu.

Të ngjashme