Kthehu te lista
27 Dhjetor 2019

Auditori i Përgjithshëm Besnik Osmani takoi drejtorin e projektit USAID TEAM, Stephen Carpenter

Vizita e USAID TEAM 01

Auditori i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani, sot priti në takim përshendetës drejtorin e projektit të USAID TEAM, Komunat Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse, Stephen Carpenter.

Me këtë rast, Auditori i Përgjithshëm, Besnik Osmani, falenderoi z. Carpenter për bashkëpunimin me Zyrën Kombëtare të Auditimit (ZKA) si dhe për kontributin e dhënë gjatë misionit të tij në shtetin e Kosovës.

Të dyja palët konsideruan se ky bashkëpunim është i rëndësishëm, ndërsa u theksua se ZKA-ja do të vazhdojë të përfitojë edhe mëtutje nga ky projekt.

Takim është realizuar me kërkesë të Stephen Carpenter me rastin e përfundimit të misionit të tij në Kosovë në kuadër të projektit USAID TEAM dhe me qëllim që të njoftohet Auditori i Përgjithshëm me personat përgjegjës që do të pasojnë punën e z. Carpenter dhe do të vazhdojnë zbatimin e projektit.

Të ngjashme