• Data e shpalljes: 9-10-2019
  Koha e skadimit: 8-11-2019

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 1-10-2019
  Koha e skadimit: 31-10-2019

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Zyrtar për Përkthime’

  Njoftimi