• Vizita SAI Ceki
  14 Nëntor, 2019

  Auditori i Përgjithshëm viziton Zyrën Supreme të Auditimit të Çekisë

  Sot, Auditori i Përgjithshëm i Kosovës z. Besnik Osmani i shoqëruar nga Zëvendës Auditori i Përgjithshëm z. Ilir Salihu zhvilluan një vizitë pune në selinë e Zyrën Supreme të Auditimit të Çekisë, në Pragë ku u pritën në një ...

 • AP vizite ne ECA
  14 Nëntor, 2019

  Auditori i Përgjithshëm viziton Gjykatën Evropiane të Auditorëve

  Sot, Auditori i Përgjithshëm i Kosovës, z. Besnik Osmani, i shoqëruar nga Zëvendësi i tij z. Ilir Salihu, zhvilluan një vizitë zyrtare në Gjykatën Evropiane të Auditorëve (ECA) në Luksemburg, ku u takuan me Kryetarin e ECA-së, z.Klaus ...

 • LogoPerWeb
  11 Nëntor, 2019

  Ftesë për media

  Të nderuar përfaqësues të mediave, Ju ftojmë të ndiqni tryezën e organizuar nga Zyra Kombëtare e Auditimit për prezantimin e raportit të auditimit të performancës “Sistemi i kontrollit dhe monitorimit të cilësisë së derivateve të ...

 • LogoPerWeb
  07 Nëntor, 2019

  Ftesë për media

  Të nderuar përfaqësues të mediave, Ju ftojmë të ndiqni konferencën e hapjes së Projektit të Binjakëzimit “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”. Konferenca mbahet: të premten, me 08 nëntor ...

 • Kontratat publike te ndertimit
  05 Nëntor, 2019

  Përmirësimi i procesit të menaxhimit të kontratave publike të ndërtimit është i domosdoshëm

  Një shumë e konsiderueshme nga buxheti i shtetit shpenzohet për ndërtimin e objekteve arsimore, kulturore dhe sportive, andaj është tejet e rëndësishme që Organizatat Buxhetore të bëjnë menaxhimin e kontratave për këto ndërtime në ...

 • Mirembajtja e objekteve shkollore
  01 Nëntor, 2019

  Mirëmbajtja e objekteve shkollore kërkon përmirësim urgjent

  Raporti i auditimit të performancës “Menaxhimi i mirëmbajtjes në Institucionet Publike Arsimore”  ka gjetur se në përgjithësi gjendja e shkollave nuk është e mirë. Nuk ka mirëmbajtje të vazhdueshme për të mundësuar zhvillimin e ...

 • Monitorimi i derivateve te naftes
  21 Tetor, 2019

  Mangësi serioze në sistemin e kontrollit dhe monitorimit të derivateve të naftës

  Raporti i Auditimit të Performancës “Sistemi i kontrollit dhe monitorimit të cilësisë së derivateve të naftës” ka gjetur se mangësitë e identifikuara në këtë sistem, që në import menaxhohet nga Dogana e Kosovës dhe në tregun e ...

 • Intosai_ZKA
  05 Tetor, 2019

  Zyra Kombëtare e Auditimit të Republikës së Kosovës anëtarësohet në Organizatën Ndërkombëtare të Institucioneve Supreme të Auditimit (INTOSAI)

  “Kjo është një arritje kulminante, meqenëse anëtarësimi në INTOSAI na bënë partnerë të barabartë dhe vendimmarrës në rrafshin ndërkombëtar” tha Auditori i Përgjithshëm, z. Besnik Osmani në konferencën për media të mbajtur ...

 • LogoPerWeb
  04 Tetor, 2019

  Ftesë për media

  Të nderuar përfaqësues të medieve, Ju ftojmë të ndiqni konferencën për media të Auditorit të Përgjithshëm të Kosovës z. Besnik Osmani të shtunën, me 05 Tetor 2019, në ora 10:00 në ambientet e Zyrës Kombëtare të Auditimit, Lagjja ...

Më shumë
Preloader